Pravne storitve

IZDELAVA KREATIVNEGA CV-JA

Po vaših željah izdelamo kreativni CV. Vaš življenjepis je vstopnica do razgovora, zato mora biti dobro napisan. Nekateri delodajalci že v razpisu delovnega mesta zahtevajo življenjepis v tujem jeziku. Če tudi življenjepis v tujem jeziku ni zahtevan, bo takšen življenjepis zagotovo plus točka pri prvem stiku z delodajalcem. Kreativni CV ni nova iznajdba. Izdeluje se ga že vrsto let. Nekateri so svoje CV-je parfumirali, pisali na roza papir itd... Danes informacijska tehnologija omogoča veliko več kreativnosti. Vaš kreativni CV je celostni izdelek, ki predstavlja vaš karakter in vaše osebnostne lastnosti, ne pa le vašega parfuma. Delodajalci prejmejo za posamezno delovno mesto tudi do 500 prošenj. Zakaj bi iz množice izbrali ravno vas? Izbrali vas bodo, če boste dovolj izstopali in smiselno, s čim manj nepotrebnih besed zajeli bistvo, ter se predstavili v najboljši luči.

primer kreativnega cvja
primer-kreativnega-cvja1-713x1024

KJE VAM LAHKO POMAGAMO?

Kreativni CV pripravimo v manj kot 24 urah. Potrebujemo vaš osnovni CV, brez posebnega oblikovanja. Iz CV-ja morajo biti razvidni nazivi delovnih mest opravljenih pri preteklih delodajalcih, čas zaposlitve in najpomembnejši dosežki, ki ste jih dosegli na preteklem delovnem mestu. Napišite svoje osebnostne lastnosti, ki jih želite izpostavite. Pošljite nam tudi povezavo do razpisanega delovnega mesta na katerega kandidirate. Pri izdelavi kreativnega CV-ja bomo upoštevali vaše želje. Ne pozabite pripisati vaše telefonske številke, na katero boste dosegljivi za usklajevanja in dodatna vprašanja našega kreativnega oddelka.

KAKO BO VIDETI MOJ CV?

Primerov že narejenih CV-jev vam zaradi varstva osebnih podatkov ne moremo posredovati. Na mail vam lahko pošljemo primer CV-ja, ki bi ustrezal vašim željam, izobrazbi in kompetencam. Za več informacij nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca.

ROK IZDELAVE CV-ja

Kreativni CV vam izdelamo v roku 24 ur tako, da lahko že pridno iščete vašo sanjsko zaposlitev.

Cenik storitev osebna asistenca

Usposabljanje za zunanje osebne asistente in uporabnike

57

Usposabljanje za osebne asistente zaposlene zaposlene pri Združenju za osebno asistenco Slovenije

0