Izdelava kreativnega CV-ja

IZDELAVA KREATIVNEGA CV-JA

Po vaših željah izdelamo kreativni CV. Vaš življenjepis je vstopnica do razgovora, zato mora biti dobro napisan. Nekateri delodajalci že v razpisu delovnega mesta zahtevajo življenjepis v tujem jeziku. Če tudi življenjepis v tujem jeziku ni zahtevan, bo takšen življenjepis zagotovo plus točka pri prvem stiku z delodajalcem. Kreativni CV ni nova iznajdba. Izdeluje se ga že vrsto let. Nekateri so svoje CV-je parfumirali, pisali na roza papir itd... Danes informacijska tehnologija omogoča veliko več kreativnosti. Vaš kreativni CV je celostni izdelek, ki predstavlja vaš karakter in vaše osebnostne lastnosti, ne pa le vašega parfuma. Delodajalci prejmejo za posamezno delovno mesto tudi do 500 prošenj. Zakaj bi iz množice izbrali ravno vas? Izbrali vas bodo, če boste dovolj izstopali in smiselno, s čim manj nepotrebnih besed zajeli bistvo, ter se predstavili v najboljši luči.

primer kreativnega cvja
primer-kreativnega-cvja1-713x1024

KJE VAM PRISKOČIMO NA POMOČ?

Kreativni CV pripravimo v najkrajšem možnem času. Potrebujemo vaš osnovni CV, brez posebnega oblikovanja. Iz CV-ja morajo biti razvidni nazivi delovnih mest opravljenih pri preteklih delodajalcih, čas zaposlitve in najpomembnejši dosežki, ki ste jih dosegli na preteklem delovnem mestu. Napišite svoje osebnostne lastnosti, ki jih želite izpostavite. Pošljite nam tudi povezavo do razpisanega delovnega mesta na katerega kandidirate. Pri izdelavi kreativnega CV-ja bomo upoštevali vaše želje. Ne pozabite pripisati vaše telefonske številke, na katero boste dosegljivi za usklajevanja in dodatna vprašanja našega kreativnega oddelka.

KAKŠEN BO MOJ CV?

Zaradi varstva osebnih podatkov žal ne moremo posredovati že narejenih primerov CV-jev. Vendar vam lahko pošljemo vzorec CV-ja, ki bi ustrezal vašim željam, izobrazbi in kompetencam, če nas kontaktirate preko spodnjega obrazca. Veselimo se vašega povpraševanja in vam bomo z veseljem pomagali.

ROK IZDELAVE CV-ja

Kreativni CV vam izdelamo v  najkrajšem možnem času tako, da lahko že pridno iščete vašo sanjsko zaposlitev.

Cenik storitev

Karierno svetovanje 30 min

svetovanje po telefonu, skypu…30 minut
90

Karierno svetovanje 60 min

svetovanje po telefonu, skypu…60 minut
160

Izdelava klasičnega CV –ja v slovenskem jeziku

v pdf in word dokumentu na podlagi slovenske predloge
40

Izdelava klasičnega CV –ja v angleškem jeziku (1 stran)

v pdf in word dokumentu
60

Izdelava klasičnega CV –ja v nemškem jeziku(1stran)

v pdf in word dokumentu
70

Izdelava kreativnega CV -ja v slovenskem jeziku

v pdf in ai dokumentu
70

Izdelava kreativnega CV -ja v angleškem jeziku (1stran)

v pdf in ai dokumentu
90

Izdelava kreativnega CV -ja v nemškem jeziku (1stran)

v pdf in ai dokumentu
90

Lektoriranje spremnega pisma ali CV -ja v slovenskem jeziku (1stran)

cena na stran
30

Izdelava spremnega pisma v slovenščini

v pdf in word dokumentu
40

Izdelava spremnega pisma v angleščini(1stran)

v pdf in word dokumentu
70

Izdelava spremnega pisma v nemščini (1stran)

v pdf in word dokumentu
70

storitve, ki vsebujejo lekotoriranje in prevode, so cenovno opredeljene na stran zato, ker se z večanjem obsega strani zvišuje tudi cena